Onze voltagemeters zijn te gebruiken voor lipo batterijen met 1 tot 8 cellen. De voltagemeter zal u helpen het aantal volt dat uw lipo batterij heeft nauwlettend in de gaten te houden. De totale spanning van de lipo batterij is duidelijk af te lezen via het digitale schermpje van de voltagemeter. De voltagemeter kunt u gemakkelijk op de accu aansluiten via een balancerkabel. Via het digitale scherm van de voltagemeter kunt u behalve de totale spanning van de batterij ook de spanning van de individuele accucellen aflezen.

Door het gebruik van de voltagemeter bent u altijd op de hoogte!

Door een voltagemeter te gebruiken weet u precies wat de totale spanning is van uw lipo batterij. Indien u de batterij een tijd niet heeft gebruikt kunt u voor opnieuw gebruik de spanning testen via een voltagemeter. Aangezien een lipo batterij een kleine zelfontlading kent heeft u door het testen met een voltagemeter altijd zekerheid over de totale spanning van de batterij. Ook als u meerdere batterijen heeft liggen weet u door het testen met een voltagemeter altijd zeker of u de goede batterij heeft gepakt. Wij raden het gebruik van een voltagemeter ten zeerste aan. Niet alleen bent u goed op de hoogte van het aantal voltage maar het voorkomt ook eventuele beschadiging van de batterij doordat u deze te diep laat ontladen.

Door het gebruik van een voltagemeter helpt u beschadiging van uw lipo batterij voorkomen.

Een lipo batterij levert enorm veel energie. Daarom worden deze veelal gebruikt voor radiografisch speelgoed. Dit vanwege het enorme vermogen van de batterij in verhouding tot het gewicht. Waar u bij een lipo batterij goed op moet letten is dat deze niet te diep ontlaadt. Een te laag voltage van één of meerdere accucellen van de lipo batterij kan ervoor zorgen dat de batterij beschadigd of dat uw lipo batterij onbruikbaar wordt. Een voltagemeter is hierbij een handig hulpmiddel omdat u simpelweg niet kunt inschatten hoeveel spanning uw batterij nog heeft na een tijd van gebruik. Een voltagemeter geeft u hier duidelijkheid over. U kunt de totale spanning of de spanning van elke individuele accucel precies aflezen op het digitale schermpje van de voltagemeter. Door het meten met de voltagemeter voorkomt u dat uw lipo batterij zal beschadigen. Een voltagemeter hoort naar onze mening in uw basisuitrusting thuis.

Voor meer informatie neemt u gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag!

Wil jij ook weten hoe vol de accu van je RC nog is?

Koop direct jouw lipo alarm!

Lipo Buzzer (1 stuk)

3,90

Lipo Buzzer (2 stuks)

7,50

Lipo Buzzer BX100 (1x stuk)

4,90

Lipo Buzzer (4 stuks)

13,50

Al meer dan 900 verkocht!