Een lipo buzzer is onlosmakelijk verbonden met uw lithium-polymeer-accu oftewel uw lipo batterij. Voor uw lipo batterij is het niet wenselijk dat één van de accucellen een lagere voltage dan 3,3 volt krijgt. Te diep ontladen van de batterij kan er namelijk voor zorgen dat deze helemaal niet meer op te laden is, ernstig kan beschadigen of helemaal kapot gaat. Door met een lipo buzzer te werken kunt u dit op een simpele en duidelijke manier voorkomen.

Een lipo buzzer waarschuwt u tijdig!

De lipo buzzer houdt de spanning van de accucellen nauwkeurig in de gaten. U kunt zelf via een knop op de lipo buzzer de maximale laagte van de voltage aangeven wanneer u wilt dat de lipo buzzer u een waarschuwing geeft. Wanneer de batterij deze voltage dreigt te krijgen zal de lipo buzzer een zeer luid en pulserend signaal afgeven. Tevens zal de display van de lipo buzzer oplichten en kunt u precies aflezen wat de totale accuspanning is. Dit geeft u ruim de tijd om uw radiografisch speelgoed uit te laten rijden of uit te laten vliegen en weer naar u toe te brengen zodat u de lipo batterij veilig opnieuw kunt laden.

De lipo buzzer is gemakkelijk te bevestigen aan de balancerkabel van uw lipo batterij.

Een groot voordeel van de lipo buzzer is dat deze de accucellen van uw lipo batterij allemaal individueel in de gaten houdt. Het is namelijk zo dat wanneer één van de accucellen een te laag voltage krijgt de lipo batterij meer beroep gaat doen op de overige accucellen waardoor het ontladen van de batterij nog sneller gaat. De kans op beschadiging van uw lipo batterij is hierdoor groter. De lipo buzzer geeft u tijdig een waarschuwing om dit te helpen voorkomen.

Wil jij ook weten hoe vol de accu van je RC nog is?

Koop direct jouw lipo alarm!

Lipo Buzzer (1 stuk)

3,90

Lipo Buzzer (2 stuks)

7,50

Lipo Buzzer BX100 (1x stuk)

4,90

Lipo Buzzer (4 stuks)

13,50

Al meer dan 900 verkocht!

Door de lipo buzzer geniet u van een ontspannen rit!

Een lipo buzzer zorgt ervoor dat u op een ontspannen manier kunt genieten van uw rit of vlucht. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u uw helikopter, vliegtuig of auto niet meer tijdig naar u terug kunt brengen. Maar u hoeft zich ook geen zorgen te maken dat u de batterij zal beschadigen omdat u net iets te lang door gaat met vliegen of rijden. De lipo buzzer neemt u deze zorg uit handen.

Voor meer informatie over de lipo buzzer kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.